Municipalitatea a renunţat la proiectul construcţiei toaletei de publice de 73.000 de Euro

Primăria Râmnicu Vâlcea a renunţat la proiectul construcţiei unei toalete publice, în valoare de 73.000 de euro, care urma să fie executată în Parcul Mircea cel Bătrân, a declarat pentru AGERPRES primarul Gheorghe Matei.

“Este antologică povestea acestei toalete, proiect promovat de fostul primar (Emilian Frâncu – n.r.) care a pus pe jar pe toată lumea. Un lucru este cert, că este nevoie de toalete publice în zona centrală. Da, e adevărat, proiectul avea un preţ chiar piperat, cei de la Cultură nu au dat avizele pentru această lucrare, pentru că este sit arheologic. Deci toaleta de lux, cum a fost numită, nu se va face. Vom vedea ce toalete putem realiza în zona centrală şi evident la nişte preţuri decente”, a afirmat Gheorghe Matei.

În primăvara acestui an, proiectul unei toalete publice în Parcul Mircea cel Bătrân a provocat un imens scandal în presă, precum şi între consilierii municipali, din cauza preţului – 73.000 de euro.

Proiectul a fost promovat de fostul primar Emilian Frâncu şi iniţial trecuse de Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, motivaţia fiind că în zona Parcului Mircea cel Bătrân nu exista o toaletă publică.

www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *