Moșteanu a dat startul asfaltării drumurilor prin Programul Anghel Saligny în Nicolae Bălcescu
Landor Moșteanu a reușit în acest mandat să investească în reabilitarea a nu mai puțin de 11 km. Pe mai multe componente, proeicte aflate în diferite faze de implementare: 3,2 km cu fonduri europene prin AFIR, proiect depus la 1 ianuarie, 6,3 km pe Anghel Saligny (DC 34 Rotărăști-Ginerica-limita jud. Argeș; DC 31A Predești(Annabella)-Valea Viei(Bazin Apă); DC 32B Șerbăneasa-Dosu Râului(Radoiești); DC 34A Mângureni(Balastiera)-Corbii din Vale(DC 34)) și 1,2 km pe buget local.
Dacă luăm în calcul și cei 3,8 km pe CNI, deja aproape de finalizare, care fac legătura cu comuna Dănicei, atunci numărul km de drumuri aflate în curs de modernizare este unul rezonabil dar insfucient pentru a putea afirma că avem o localitate cu toată trama stradală reabilitată.
Este localitatea care întinde Valea Topologului pe mai bine de 15 km, așezată superb, într-o zonă plină de istorie, care pleacă din timpurile pașoptiste. Azi o localitate care speră într-un viitor economic bun.
Cu aproape 1,3 milioane lei venituri proprii =, populație de 3.200 de locuitori, administrația Moșteanu spune că strategia comunei se bazează pe axele ”rezidenția, turism și mică industrie”, toate cele trei aspecte fiind de luat în seamă și se bazează pe potențialul zonei.
”Ca orice comună aflată în arealul metropolitan, beneficiem de o infuzie de populație, nu la fel de mare ca în Budești sau Mihășeti dar există o reîntoarcere acasă, avem cumpărări de case, lucrul de acasă este un avantaj pentru familii tinere. Aici au condiții și natura, distanțele spre București, Pitești și Râmnicu Vâlcea sunt avantaje de luat în seamă. Turismul este concentrat pe partea de patrimoniu, vorbim ce conacul Bâlcescu recent reabilitat și pe creșterea unui interes agro-turistic, comuna noastră are un indice bun în acest sens. Și nu în ultimul rând, există terenuri care pot absorbi și pot genera zone industriale. Orice investitor este bine primit, atât în domeniul industriei cât și în agro-zootehnie”, spune primarul Landor Moșteanu.
Un alt proiect care va demara în viitorul apropiat este rețeaua de gaze naturale, lucrarea finanțată prin Anghel Saligny.
Potrivit edilului, alte proiecte care sunt în așteptare sunt ”pentru reabilitarea Căminului Cultural Gâltofani, locație pentru care nu s-a făcut absolut nimic în perioada anterioară, fiind în pericol de prăbușire și căruia îi va fi dată o viitoare destinație – proiect aflat în evaluare. la PNRR, iar la Administrația Fondului pentru Mediu avem două proiecte pentru modernizarea iluminatului public stradal.”