Mircia Gutău va fi candidatul unui partid cu o puternică tradiţie europeană

Mircia Gutău va reprezenta, la alegerile din iunie 2016, un partid extrem de interesant şi la care nimeni nu s-a gândit.

Din respect pentru dorinţa fostului edil al Râmnicului, nu vom da publicităţii numele formaţiunii politice, nume pe care, oricum, Gutău a anunţat că îl va spune personal în cadrul unei conferinţe de presă, săptămâna viitoare.

Ne permitem să precizăm doar atât, este cu adevărat vorba de un partid cu un renume destul de mare, nu e un partid de laborator, nu e un partid care  a rezultat prin sciziunea provocată de vreun sicofant membru de partid care a vrut să-şi ia lumea în cap.

Mai mult, este vorba de un partid de centru-dreapta, cu o doctrină bine argumentată şi cu o mare tradiţie în politica apuseană.  Pentru o scurtă perioadă, a făcut parte dintr-un guvern al României, în cadrul unei coaliţii politice.

Într-un moment în care toate partiduleţele ieftine de pe piaţa politică de trotuar  s-au dat fete mari, refuzând un om care a ispăşit o pedeapsă privativă de libertate şi care, potrivit Constituţiei, este un cetăţean cu drepturi depline, iată că un partid care are un brand pe piaţă acceptă această provocare şi oferă unui candidat cu şanse un loc demn pe o listă.

Poate, cine ştie, una din cele mai importante dimensiuni ale politicii doctrinare ale acestui partid va începe să prindă şi în societatea românească!

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *