Mircia Gutău: Invit pe toată lumea să se vaccineze, singura soluție pentru a încheia pandemia

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a făcut un apel către vâlceni pentru a se vaccina, fiind singura soluție pentru a se încheia pandemia și a ne întoarce la normalitate.

”Am văzut concertul din Barcelona, acel eveniment test și avem speranțe, avem speranțe că după un an, ne putem relua modul de viață. Cum? Prin vaccinare, asta este singura șansă pentru a merge la concerte, la teatru, la evenimente. Eu sunt de acord cu restrucții pentru cei care nu vor să se vaccineze. Cei care se vaccinează să poată avea acces oriunde, să călătorească în vacanțe, să meargă la spectacole, cei care nu vor, să stea acasă. Din personalul primăriei vreau să spun că majoritatea ne-am vaccinat, sunte câteva excepții dar îi vom convinge”, spune primarul Mircia Gutău.

Acesta a mai declarat că în primărie există normalitate, relația cu cei doi viceprimari zse bazează pe bun simț și pe colaborare și are încredere că atât Andrei Gheorghiu cât și Virgil Pîrvulescu se vor achita de sarcinile pentru care au fost propuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *