Mircia Gutău, candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea

Comitetul Judeţean al PNL Vâlcea a stabilit, joi seara, candidatul partidului la Primăria Râmnicu Vâlcea în persoana lui Mircia Gutău, acesta fiind votat de majoritatea membrilor, existând o singură abţinere, după cum afirmă surse din interiorul filialei, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, cei doi copreşedinţi ai organizaţiei, Romulus Bulacu şi Cristian Buican, au fost desemnaţi să discute cu Mircia Gutău detaliile candidaturii şi implicit înscrierea lui în rândurile organizaţiei vâlcene a PNL.

Mircia Gutău a fost desemnat candidatul liberalilor după ce, în urma unui sondaj de opinie, a ieşit detaşat pe prima poziţie în opţiunile vâlcenilor.

Gutău a fost primar PDL al municipiului Râmnicu Vâlcea două mandate, fiind arestat în 2010 şi condamnat, pentru fapte de corupţie, la închisoare cu executare. În ciuda condamnării, Gutău a rămas o figură populară în Râmnicu Vâlcea, în toate sondajele efectuate de mai multe institute ocupând prima poziţie.

Gutău se va confrunta, cel mai probabil, în anul electoral viitor, cu un alt fost primar PDL, actualul deputat independent Romeo Rădulescu şi cu social-democratul Ion Gigi Matei, primarul în funcţie. (www.pesurse.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *