Mircea Oprișor intenționează să modernizeze dispensarul uman din Oteșani

Locuitorii din Oteșani  vor beneficia de unul dintre cele mai moderne dispensare medicale spune primarul Mircea Oprișor, o construcţie modernă, cu spaţii generoase, în care se vor efectua diverse servicii medicale.

Acesta este depus pentru finanțare, alturi de alte proiecte care vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere din comună.

Primarul Mircea Oprișor menționează că printre proiectele depuse sunt incluse reabiilitarea sediului primăriei, reabilitarea și modernizarea dispensarului mediucal și modernizarea a două drumuri comunale,  unul de 2 km și altul de 3 km.. Totodată, pe raza localității mai sunt lucrări de investiții în derulare.

Așadar, pentru îmbunătățirea condițiilor desfășurării actului medical la nivelul comunei Oteșani conducerea administrației publice locale au ân vedere lucrările de modernizare a dispensarului din comună, ceea ce va permite și dezvoltarea serviciilor medicale.

Edilul spune că așteaptă noi linii de finanțare pentru fonduri europene, spunând că prin atragerea de fonduri europene, localitatea poate progresa.
”Noi ne dorim și atragerea de investitori aici dar depinde foarte mult de utilitățile pe care le putem pune la dispoziției. Suntem pe un drum național, aproape de Horezu, pe drumul Craiovei, abvem apă și canalizare. internet, asfalt pe majoritatea arterelor, curent electric și internet. Așteptăm investitori”, conchide Oprișor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *