Miracole de Crăciun, petrecute la Râmnicu Vâlcea, în dimineaţa de 25 decembrie

  1. Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu şi liderul PNL, Cristian Buican au participat împreună la slujba de Crăciun din satul Cucoiu din Titeşti, după care au mers la pomana porcului în comuna Perişani, urmând ca după amiază să vină amândoi, la Mihăeşti.
  2. La Club Stephany, primarul Mircia Gutău, Romeo Rădulescu şi Virgil Pârvulescu au servit masa de Crăciun, pentru asta, tăind chiar un porc împreună şi a urmat, evident o pomană a porcului;
  3. Liderul USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu şi senatorul PSD, Bogdan Matei au fost la un tenis cu piciorul, după care au plecat împreună la o pomană a porcului la Stoileşti, invitaţi fiind chiar de Victor Stănculescu,
  4. Claudia Banu şi Daniela Oteşanu au mers împreună la un concert de colinde, organizat de Adina Dobrete, după care au ajuns, fiind invitate, la Hotel Tony, la o pomană a porcului;
  5. Dumitru Lovin, Adrian Buşu şi Remus Grigorescu au ascultat împreună colinde, la mai multe sedii de partide, pentru orientare, după care au participat la o pomana a porcului, la Băbeni, acasa la familia Erdeeru.
  6. Stefan Prală şi Nicolae Pătru au participat la o pomană a porcului la viitorul sediu al PRM Vâlcea, pe care cei doi îl vor reînfiinţa, pomană a porcului vânat chiar de ei doi.
  7. Noul prefect Tiberiu Costea şi fostul prefect Florian Marin au fost în dimineata de Crăciun, la sediul SRI, invitaţi de şefii lor, ocazie cu care au fost şi avansaţi în grad, urmând ca cel mai înalt ierarhic să ofere o pomană a porcului;
  8. Senatorul Romulus Bulacu şi potenţialul senator Victor Popescu au tăiat un porc la Boişoara, achiziţionat de la Vaideeni şi au făcut o pomană a porcului, cu arzătoare de la RAJP şi cu materiale de la Minet.
  9. Witek Urbanowski şi Doru Constantin au particpat la o pomană a porcului pe stil polonez, pe platformă, ocazie cu care cei doi s-au pupat şi au dansat o polkă, interpretată de Olguţa Berbec.
  10. Samy Vilcu, Roxana Călina, Bogdan Popescu au fost invitaţi la sediul PNL, la o pomană a porcului, cei doi fiind luaţi în calcul pentru alegerilor locale şi  parlamentare de anul viitor.

 

de Nărod Antipaticul

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *