Ministrul vâlcean, Florin Cîţu, propus la Finanţe, a fost respins de Comisiile reunite ale Parlamentului

Membrii celor două comisii au avizat negativ noul mandat cu 19 voturi pentru, 19 împotrivă şi nicio abţinere. Florin Cîțu a anunțat că vrea sa facă o comisie împreună cu BNR pentru repatrierea aurului românesc de la Moscova.

Rectificarea bugetară se numără printre priorităţile ministrului propus al Finanţelor Publice, Florin Cîţu. “Primul şi primul lucru pe care trebuie să-l facem este rectificarea bugetară”, a anunţat, marţi, Florin Cîţu, propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Finanţelor Publice. Acesta a menţionat că ultimele date disponibile (cu privire la execuţia bugetară pe 2019, n.r.) sunt cele aferente lunii august.

El a afirmat că este important ca România să respecte nivelul de deficit bugetar pentru a nu atrage sancţiunea de infringement. Al doilea obiectiv menţionat de ministrul propus a fost Legea Bugetului Public.

Florin Cîţu a spus că are în vedere măsuri imediate şi măsuri pe termen scurt. Răspunsuri Florin Cîțu – Sursă  scrie G4Media.

Despre auditul în instituțiile de stat: Curtea de Conturi ne va ajuta foarte mult, nu inventăm noi apa caldă. Nu voi crește taxe și impozite, din contră. Despre asigurarea indemnizațiilor persoanelor cu handicap: Mereu voi sprijini acest demers. Întrebat de Cătălin Zamfir dacă are pe conștiință oamenii cărora le-ar fi crescut creditele: Aici să veniți cu dovezi Analizele mele din 2014 (în care acuza BNR că manipulează cursul) sunt dezbateri econometrice,

BNR a spus invers. Eu atunci am spus că BNR intervine asupra cursului valutar Vom colabora cu BNR să avem un mix de politici, astfel încât să nu punem BNR în dificultate Am anunțat deja că vom reveni asupra OUG 114 / 2018 să o corectăm, dar asupra prevederilor din construcții nu putem reveni.

Noul indice pentru piața bancară din OUG 114 va rămâne, nu putem intervein asupra lui

Cum am ajuns să lucrez în Noua Zeelandă: Am prezentat o lucrare despre politicile băncilor centrale, Băncii Centrale din Noua Zeelandă i-a plăcut lucrarea.

Am terminat Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea în 1990

Legat de postările pe Facebook despre bugetarii privilegiați: Să vă uitați cu atenție pe postările mele, eu am vorbit despre diferențele privat – public.

Orice reformă în sistemul pensiilor nu va afecta pensiile militarilor Legea partidelor: vrem reducerea finanțării după modelul european reforma ANAF: în 2019 începe analiza pentru a găsi cea mai bună modalitate, avem feedback divers despre descentralizare și regionalizare, dar nu vom face rabat de la modernizare Amendamente la legea bugetului: vom fi aici nopți întregi și le vom dezbatere, chiar dacă vor fi 3.000. Le vom adopta cu plăcere pe cele care au surse de finanțare.

Taxarea jocurilor de noroc online: nu am răspuns acum, nu știam că nu a fost colectată taxa, mă voi interesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *