Ministrul Agriculturii s-a pozat în costum de cioban, la Vâlcea

Avem o țară atât de frumoasă, cu tradiții și peisaje unice în lume, a scris pe Facebook ministrul Agriculturii, Adrian Oros, publicând astăzi, duminică – 28 iunie, o poză făcută pe Transalalpina. Oros apare îmbrăcat cu o șubă, cojoc ciobănesc, și purtând pe cap un clop.

Îmbrăcămintea inedită a ministrului Agriculturii a stârnit imediat reacții – unele pozitive, alte mai puțin plăcute pentru șeful de la MADR. Astfel, dacă pe de-o parte a fost felicitat, Oros a primit și critici. ”Dar cu lâna oilor ce faceti? Ati tăiat și amărâtă subvenție de 2 lei pe kg, iar ciobanii platesc pentru tuns cel putin 5 lei”, l-a mustrat Costică Ionițescu pe ministrul Oros. O altă observație a vizat costumația politicianului PNL: ”Frumos, dar atenție mai multă la detalii: brâul tricolor e pus invers. Prima culoare de sus trebuie să fie albastru și nu roșu!”.

Poza cu ministrul Oros în haine ciobănești a fost făcută pe Transalpina acolo unde pe 27 iunie, oficialul a vizitat Stâna Ștefanu și a înmânat Mariei Băbu atestatul de produs montan pentru patru produse și pe cel de produs tradițional pentru tăițeii de casă produși aici. De altfel, alături de ministrul Oros s-a aflat și secretarul de stat Aurel Simion care la rândul său deține o afacere construită pe produse tradiționale – ”Ca altădată”, și care înainte să vină la minister a fost președinte al Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale, Meşteşugari şi Artizani Vâlcea.
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *