Minihotel, piscine cu apă sărată, complex balnear, printre proiectele administraţiei Vlădeşti

Adrian Cosac spune că toată zona fostă industrială se va moderniza, destinaţia va fi una turistică iar toate investiţiile care urmează a fi implementate vor însemna amenajarea unui complex balnear, piscine cu apă sărată, clinici pentru proceduri.

„Localitatea va deveni una cunoscută prin turism. Mai ales unul balnear. în foarte scurt timp vom începe forajul pentru apă sărată. Apa va fi trimisă la analize pentru a vedea exact proprietăţile terapeutice. Un amplu proiect pe care îl realizăm împreună cu Consiliul Judeţean şi finanţat prin Compania Naţională de Investiţii. Nu vom concura cu Olăneştiul sau Ocnele Mari, ci vom completa zestrea turistică a Vâlcii”, spune primarul Adrian Cosac.

Totodată în foarte scurt timp vor începe lucrările la Sala de Sport, această fiind în licitaţie. Tot în ceea ce priveşte investiţiile în infrastructură, Primăria are depuse două proiecte de drumuri, cu care s-ar finaliza asfaltarea în lolcalitatea.

„Priorităţi sunt satele Trundin, Fundătura. Avem  deha un tabel cu semnături pentrz extinderea reţelei de gaze naturale şi vom continua amenajarea de alei pietonale în localitate”, a mai spus Cosac.

Comuna Vlădeşti este una din cele mai urbanizate localităţi din judeţul Vâlcea, unde numărul celor se mută creşte de la an la an iar implicit nevoia de utilităţi este una destul de mare.

Localitatea se află pe drumul staţiunilor vâlcene, şi poaze dezvolta un nod rutier prin legături directe cu Bujoreni, Ocnele Mari sau Râmnicu Vâlcea (prin Dealul Malului).

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *