Militarii vâlceni donează sânge în cadrul unor acţiuni premergătoare Zilei de 25 Octombrie

Militarii Garnizoanei ‘Panait Donici’ din Râmnicu Vâlcea au început de miercuri o acţiune de donare sânge, demersul lor făcând parte dintr-o serie de acţiuni pregătite cu ocazia Zilei Armatei Române din 25 octombrie.

„Începând de miercuri, în jur de 15-20 de militari de la Garnizoana Panait Donici din Râmnicu Vâlcea au participat la acţiunea de voluntariat ‘Geniştii vâlceni donează viaţă’. Acţiunea va continua până pe 25 octombrie şi va fi în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sangvine din Râmnicu Vâlcea. Este o acţiune caritabilă şi sper că acest exemplu va fi urmat şi de alţi cetăţeni din municipiu. Nu este singura acţiune în care sunt implicaţi militarii vâlceni, aici mai pot enumera acţiuni de ecologizare a zonelor Budeşti, Goranu, Râureni, acţiuni de donare de jucării pentru copii sărmani din Vâlcea. Pregătim şi acţiuni sportive, Cupa ’25 octombrie’ la volei, handbal, tenis de masă, minifotbal”, a declarat, pentru AGERPRES, maiorul Silviu Pancu, purtătorul de cuvânt al Garnizoanei ‘Panait Donici’.

Pentru data de 25 octombrie, Garnizoana pregăteşte, în afara ceremoniilor militare, şi o amplă expoziţie în Parcul ‘Mircea cel Bătrân’ din centrul municipiului cu logistică militară, însemnând armament şi alte dispozitive folosite de geniştii vâlceni. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *