Milioane de protestari strânși împotriva USR Vâlcea: ”Ieri în Dăbuleni, azi în Gușoeni, mâine-n Ostroveni”!

Mii de asociații studențești de la Brâncoveanu State University, Spiru Haret Oxford University, zeci de activiști pentru mediu, academiile din 7 state globaliste strâng semnături pentru un miting de amploare sub egida ”mai bine pîrvulist decât userist”, ”Cu gheorghiu ați distrus burghiu”, ”georgiana și andrei bagă spaima în userei”

Chiar și Greta va fi prezentă într-un maraton transmis în direct de CNN, Digi Planet, ABC și Kanal D. Manifestanții vor porni în coloane direct de la Aeroportul Ion Cîlea din Râmnicu Vâlcea, vor mărșălui pe Bulevardele I.C. Gutău, Ion. Ghe Edith Matei și Frâncu Avenue. Vor face joncțiunea în fața Universității Brâncoveanu, unde disidentul de talie mondială, Virgil va fi aclamat și ridicat pe brațe, purtat spre sediul USR.

Magistralele de metrou 4 și 5 care vin dinspre Petrișor și Ostroveni vor fi rezervate pentru societate seni..civilă, condusă de fostul prof de la Pleșoianu Edwadt High College. În fața sediului USR mulțimea va intona imnul cu ”Am plecat din Gușoeni ca să fim high oameni!”. Un lanț viu uman va strânge cladirea capitoliu a USR iar Andrei Gheorghiu va fi prins și arestat de mulțimile înfierbântate la etajul 11.

Clopotele vor răsuna în moscheea Al Habar Nu Am și în sinagoga Sfântu Andrei.

În pauza mitingului se vor urmări tragerile la 6 din 49 și firma de cathering Stephany va acorda un sandwich pentru societatea seni..pardon, Civilă.

Se va striga ”trădătorul rudă cu dictatorul”! ”Pîrvulescu nu fi trist că Gutău e userist”. Virgil va urca pe scenă după un concert Olguta Berbec și va mulțumi intelectualilor și proto-intelectualilor pentru simț civic. Se va scand ”Pleșu și Patria, Andrei Valea!”

La final Greta va cere un moment de reculegere pentru balenele cu cocoașă care au dispărut din Marea Marmara.

La final, se va merge la club Stephany, unde se va cânta ”Deschideți poarta soarelui sau deschideți orașul!”

de Mircia Gută-ntag și Viril Pîrvulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *