Mihai Persu se dezice de comunicatul de presă prin care acest ziar a fost atacat. Bravo!

Mihai Persu, consilier PNL, s-a disociat de acel comunicat urât de presă, semnat de grupul consilierilor PNL, în care această publicaţie era considerată „incultă, analfabetă şi de joasă speţă”.

Felicităm acest gest al tânărului Mihai Persu care ne-a spus că s-a trezit sub nas a doua zi cu acea elucubraţie de comunicat, conceput de Grig Crăciunescu. Persu spune că nu a participat la redactarea acelui atac grosolan la ziarul Râmnicu Vâlcea Week şi avem toate motivele să-l credem.

În acest sens, îi garantăm lui Mihai Persu, că nici el nu va mai fi subiectul pamfletelor noastre, tocmai pentru siceritatea pe care a manifestat-o şi pe care o apreciem la oamenii oneşti, în general.

Mihai dă-i înainte atunci şi fă politică măcar la fel de bine ca şi fotbal.

Reamintim cititorilor noştri care au deschis mai târziu ziarul, în urmă cu o lună, Mihai Ionescu a redactat un pamflet în care a acuzat în mod colorat incapacitatea consilierilor municipali de a gândi strategii de dezvoltarea economică a acestui oraş şi persifla ultima şedinţă de Consiliu Municipal în care s-au discutat teme absolut banale şi fără impact economic (regulamentul filarmonicii, al teatrului, schimbări de nume străi, curăţenia între blocuri) în contextul în care sărăcia cuprinde din ce în ce mai mult acest oraş.

În două zile un comunicat de presă semnat de “consilierii PNL Râmnicu Vâlcea” a apărut pe piaţă, acest ziar fiind considerat o publicaţie incultă, scrisă de analfabeţi şi de jurnalişti de joasă speţă. Etc.

Redacţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *