Mihai Blejan va depune proiecte de infrastructură rutieră în Scundu

Recent ales în funcția de primar al comunei Scundu, Mihai Blejan spune că va căuta soluții pentru a reabilita infrastructura rutieră a comunei.

”A fost un proiect depus acum 2 ani pe FDI. Programul a fost desființat dar asta nu înseamnă că vom renunța la aceste proiecte de infrastructură. Să vedem ce programe va scoate guvernul sau noile ghiduri pentru programul european. Da, drumurile sunt o prioritate în comuna Scundu”, spune Mihai Blejan.

Totodată, acesta spune că va fi amenajat în foarte scurt timp și târgul de la intrare ăn localitate, sperând că odată cu încheierea pandemiei, acesta va deveni un loc pentru comercianții atât din Scundu cât și din toate comunele limitrofe

”Aici avem mulți apicultori dar și mulți producători agricoli. Târgul va fi un loc unde aceștia pot valorifica marfa. Cred că va fi unul dintre cele mai importante târguri din zonă, fiind foarte aproape și Valea Pescenei. Vom implementa proiecte de dezvoltare a comunei Scundu și  vom da cetăţenilor posibilitatea de a-şi aduce contribuţia la creşterea gradului de bunăstare, de a lua atitudine şi de a avea un cuvânt de spus – acţionând împreună cu toate sectoarele comunităţii pentru a crea un viitor cât mai durabil.. Cred că fiecare generaţie îşi are propriile provocări, iar de-a lungul istoriei acestea s-au confruntat cu responsabilităţi diferite. Responsabilitatea generaţiei actuale este de a crea o societate durabilă. Trebuie să asigurăm generaţiilor care ne vor urma posibilitatea de a se bucura de minimum de cerinţe pentru o viaţă sănătoasă”, spune Blejan.

Printre proiectele pe care tânărul edil din Scundu le are în vedere se numără Introducerea/extinderea rețelei de utilități (apă, canalizare, gaz, electricitate) și telecomunicații  (internet), modernizarea si extinderea rețelelor de drumuri din interiorul comunei, drumurilor  comunale, judetene,  vicinale,  precum  și  a  drumurilor  agricole  și  forestiere, managementul deseurilor, consiliere agricola,  grup de producatori (cresterea competitivitatii produselor agricole și cu precădere apicole), –

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *