Miercuri seara, la Râmnic, fierbe “Maracana”: SCM Râmnicu Vâlcea are “minge de meci” într-o partidă care se joacă cu “Trofeul pe masă”

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București, meciul care va stabili în mare măsură campioana României, se va juca cu casa închisă. Oamenii au stat și 7 ore la coadă.

Luni au fost scoase în vânzare 1.300 de bilete la meciul cu CSM București, partida care se va juca miercuri seara la Rm. Vâlcea. Oamenii s-au așezat la coadă de la 7 dimineața pentru a fi siguri că vor fi prezenți în sală la marele derby, deși casa de bilete se deschidea la ora 14:00. Pentru a nu crea alte probleme, clubul a hotărât ca fiecare persoană să poată cumpăra maximum patru tichete.

Prețul unui bilet a fost de doar 10 lei, exact cum a fost la toate partidele echipei vâlcene de pe teren propriu.

Capacitatea Sălii „Traian” din Rm. Vâlcea este de 3.126 de locuri și e clar că la disputa cu CSM București se va ocupa la capacitate maximă. Clubul vâlcean are aproximativ 300 de abonamente vândute, iar 200 de bilete vor ajunge la CSM București.

„Am retrăit momentele de pe vremea Oltchimului, când stăteam la coadă cu orele să vedem meciurile din Liga Campionilor. Suntem alături de fetele noastre, vrem să fie din nou campioane”, au declarat câțiva suporteri, la coadă. „Pe vremea lui Ceaușescu, când meciurile Chimistului se jucau la ora 11:00, stăteam la coadă toată noaptea ca să fim siguri că intrăm în sală. Dacă vom fi iar campioni, o să fie iar această problemă cu biletele”, au comentat alții.

Conducerea SCM Rm. Vâlcea a spus că, la meciul cu CSM București, cererea de bilete a depășit de trei-patru ori capacitatea Sălii Sporturilor.

SCM Rm. Vâlcea-CSM București se joacă miercuri, de la ora 21:00, în direct la TVR1. Vâlcea conduce în clasament după 17 meciuri, având punctaj maxim, 51. CSM București are 6 puncte mai puțin, dar și un meci restant. În tur, vâlcencele au câștigat la București cu 22-19, iar campioana are nevoie de o victorie la cel puțin patru goluri diferență pentru a trece pe primul loc în clasament.

În Liga Națională de handbal feminin o victorie valorează 3 puncte, iar egalul este recompensat cu un punct.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *