Michael Jordan îşi vinde la licitaţie casa de 5.000 mp din Chicago

După ce a încercat, fără succes, să-şi vândă direct cu 29 milioane de dolari imensa proprietate din Chicago, legenda baschetului profesionist american Michael Jordan a decis să o pună la licitaţie, pe 22 noiembrie, a anunţat agentul fostului jucător.
Casa propriu-zisă, situată în cartierul şic Highland Park, se întinde pe mai mult de 5.000 metri pătraţi (o jumătate de hectar construit!), are 9 camere şi este situată pe un teren de 3 hectare. Proprietatea cuprinde, de asemenea, un teren de baschet, o piscină, un teren de tenis, un teren de golf, ca şi o casă de oaspeţi.
“Am atâtea amintiri fericite, incredibile din această casă”, a subliniat Jordan într-un comunicat. “Este locul în care au crescut copiii, aici am trăit toţi anii în care am fost campion”, a adăugat Michael Jordan, sextuplu campion al NBA cu Chicago Bulls, înainte de a-şi încheia cariera în 2003 la Washington Wizards.
În pofida faptului că are afaceri care îl reţin încă la Chicago, Jordan apreciază că această casă este prea vastă acum, când copiii au crescut. Renovată în 2011, partea “familială” a casei a fost acoperită cu ferestre de la sol la plafon, cu un acvariu integrat şi un şemineu. Etajul inferior are şi o sală de joc şi un fumoar, o pivniţă de vinuri şi un salon de frumuseţe, echipat în întregime.
Pe grilajul de la intrare în proprietate tronează un enorm “23”, numărul de pe tricoul de jucător al lui Michael Jordan pe când evolua la Chicago Bulls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *