Metallica va concerta pentru pinguini

Trupa Metallica va susţine un concert pe cel mai sudic continent al planetei, Antarctica, un continent acoperit aproape în întregime de un strat de gheaţă de 1,6 km grosime, la o dată ce va fi anunţată ulterior, între 2  şi 15 decembrie, în cadrul unui eveniment special organizat de Coca Cola, relatează starpulse.com.

Deşi formaţia nu a confirmat încă oficial că va cânta în Antarctica – concert ce a fost anunţat pe site-ul columbian al Coca Cola – bateristul Lars Ulrich a afirmat recent că pregăteşte o surpriză pentru sfârşitul acestui an.

“Este o chestie foarte interesantă pe care o pregătim pentru luna decembrie (…) Vom depăşi o nouă frontieră în luna decembrie, iar dacă cineva (dintre organizatori) ar auzi ce v-am spus, probabil că m-ar vâna să mă reducă la tăcere. Însă important este că în decembrie vom depăşi o nouă frontieră şi suntem foarte emoţionaţi din această cauză”, a declarat celebrul baterist.

Primul concert organizat în Antarctica a avut loc în urmă cu şase ani la staţia de cercetare British Antarctic Survey’s (BAS) Rothera. Acest concert s-a desfăşurat în cadrul evenimentului Live Earth, ce a constat în concerte susţinute pe toate cele şapte continente, la 7 iulie 2007. La acest concert a urcat pe scenă formaţia NUNATAK, compusă din oameni de ştiinţă, iar publicul a fost format din celelalte 17 persoane rămase în bază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *