Mesajul emoționant al soției unui candidat la primărie merită menționat

Mugurel face parte din generația nouă de primari. Generația aceea plină de entuziasm, care vrea să facă treabă. Mugurel este universitar dar care a renunțat la un fotoliu călduț la oraș și la vreo carieră corporatistă, pentru a a se angaja într-o treabă frumoasă. Aceea de a fi primarul comunei Măciuca.

O localitate care începe să prindă contur aici, în sudul Vâlcii, o localitate care treptat se modernizează, care devine un brand național, nu doar din cauza numelui, ci mai ales prin oferta turistică, zona care de doi ani este căutată de turiști și nu numai, o localitate care se urbanizează în fiecare an și unde Mugurel a reușit în cei 4 ani de mandat să ridice stacheta.

Cum era de așteptat Mugurel Mărcoianu a primit un vot de încredere la alegeril din 27 septembrie. Mai multe despre el, nu pot spune eu, ci o las pe Cristina Mărcoianu să vorbească. Mesajul ei din campanie, pe care atunci nu îl puteam prelua, mi-a atras atenția prin sinceritate și emoție:

”Soțul meu este un primar care iubește oamenii și rămâne dedicat nevoilor comunității. Mugur este un om de acțiune, exigent și perfecționist, cu spirit civic și respect pentru lege. Îl admir pentru perseverența lui, pentru temeinicia cu care își construiește proiectele și pentru bucuria cu care organizează tot felul de evenimente frumoase pentru măciuceni. Se simte fericit alături de oameni și pregătește cele mai frumoase surprize pentru familie și prieteni. Mă înduioșează respectul și grija pe care le are față de părinții noștri și îi mulțumesc pentru dragostea, sinceritatea și înțelegerea pe care ni le oferă în fiecare zi, cu generozitate, mie și fetiței noastre. Succes, domnule primar Mugur Mărcoianu, cel mai iubit dintre pământeni!” – Cristina Mărcoianu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *