Melente: ”Lucrez până în utima zi de mandat și mergem mai departe pentru oameni”

Comuna Drăgoești are un primar gospodar și care își onorează cuvântul dat cetățenilor. Obiectivele propuse au fost atinse, iar acest lucru este vizibil în comună, la fața locului, dar și pe pagina sa socializare unde își prezintă constant lucrările, astfel neputându-se comenta negativ la activitatea sa.

”Consider că eu, ca primar, am realizat multe lucruri bune pentru comuna Drăgoesti, dar nu suficiente, pentru că mai sunt multe de făcut. Folosesc des cuvântul PROMIT, deoarece eu tot ce promit, cu siguranță, mă țin de cuvânt.Ca și concluzie, eu în calitate de primar, dovedesc prin fapte și lucrări în comună că se poate și în comuna Drăgoești și promit că nu ne vom opri acum, lucrez până în ultima zi de mandate și mergem mai departe pentru oameni”, afirmă Gheorghe Melente.

În acest mandat a scos numeroase străzi din noroaie, a făcut podețe, punți, alimentare cu apă, canalizare, after school, locuri de joacă, etc… astfel a asigurat comunității sale un trai decent. Toate proiectele au putut fi duse la îndeplinire, spune el, datorită echipei din primărie cu care lucrează, dar și proiectelor care au putut fi accesate cu fonduri europene. Edilul consideră că acestea sunt foarte importante pentru dezvoltarea unei localități, deoarece fondurile locale sunt insuficiente pentru a rezolva investiții de anvergură.

punte dragoestiDe curând a fost finalizată si puntea din satul Geamăna, iar de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii va fi sfințită, iar acum se lucrează la branșarea la rețeaua de apă a instituțiilor publice, refacerea drumurilor de interes local, precum și la înfrumusețarea zonei centrale a localității.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *