Melente intentionează să asfalteze ultimele drumuri din comuna Drăgoești

Comuna Drăgoești este de departe un exemplu de bune practici în administrație. Aici, edilul Gheorghe Melente a demonstrat că prin fonduri europene, prin granturi, prin fonduri guvernamentale poți să faci dintr-o comună săracă, una europeană, cu școli, grădinițe, drumuri, utilități etc.

În Drăgoești se lucrează azi la mai multe proiecte, printre acestea vorbim de cel mai mare centru cultural rural din județ, edificiu foarte impunător și unde, după terminarea pandemiei, se vor desfășura tot felul de evenimente culturale. Din ultima rectificare bugetară, Melente va asigura racordarea acestui centru la ultilități.

Primăria urmează să depună pe Programul Național de Investiții Anghel Saligny, ultimii 4 km de drumuri care au rămas nereabilitați.

”Dorim ca toate drumurile din Drăgoești să fie asfaltate. Pentru ca fiecare cetățean să beneficieze de utilități normale pentru secolul XXI. Apă, asfalt, canalizare. În acest sens vom extinde apă și canalizare în Boncani, zona care nu e prinsă în Masterplanul județean”, menționează Melente.

Primarul Melente are în program și amenajarea lacului Buciumești, în scop de agrement, cu parcuri și zonă de debarcader. De asemenea, se intabulează drumurille și se identifică unele rute, pentru a se crea o centură ocolitoare a Drăgoeștiului.

Toate aceste proiecte au o valoare destul de mare, iar problema cea mai stringentă a edilului o reprezintă cofinanțările la toate proiectele, sumă care este destul de considerabilă și care nu poate fi susținută din bugetul local.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *