Mateescu, primar Govora: Grad de turiști 200%, de la 5 turiști în 2021 acum am avut 15!

Primarul stațiunii Băile Govora, Mihai Mateescu a împărțit pliante locuitorilor prezentând populației succesul turistic al orașului, când în vacanță de sărbători au sosit 15 turiști.

„Este o realizare. Acum un an am avut doar 5 turiști. Iată că acum au fost 15. Vreo 6 din ei au fost niste cumetrii de ai mei din Dălga iar restul au fost din Urziceni și doi pensionari care au rămas aici din vara. Bun am avut și din păcate un al 16-lea turist care s-a îmbătat muci in 2019 și a uitat de unde e de loc. Dar dacă avem în vedere că Viorica din Urziceni era însărcinată în luna a șaptea putem sa clarificam faptul că au fost cu adevărat 16 turiști sau 15,5 he he he” spune primarul din Băile Govora

Acesta este mulțumit de numărul crescut de turiști afirmând că a fost prima dată când turiștii au putut juca nu doar kems și șeptic in 5, primăria oferindu-le un spatiu adecvat la hotelul de 4 stele pentru a juca trombon, macaoa și copcica.

„Am vrut să fac aceste pliante pentru a dezminți zvonurile apărute în presă tendențioasă care spune că nu avem turiști. Avem un număr crescut și mai mare decât la Bobriceii din Vale și de la Ghelmegiosia, stațiuni locale de interes limitat  Promit că anul 2023 va ajunge la 20 de turiști pentru că mai am niste nași din Ianca și niște fini din Buciumeni din Deal. Și au promis că vin. Vreau sa spun că a crescut și vânzarea de parizer și de cremwursti din stațiune”, susține Mateescu.

Printre altele, mai adaugă prinarul, nivelul de trai a crescut foarte mult, fiecare familie având minim trei mașini pe cap de familie, astfel încât nu mai există transport public între Govora și Râmnic, chiar și copiii din clasele primare urmând să conducă propriile mașini spre școlile din municipiu.

de Muihail Mateesculată 

Acest material este un pamflet. Orice asemănare cu personajele din realitate pare pur intamplatoare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *