Marius Niculae: ‘Ultimul meci pentru o generaţie şi deschizător de drum pentru alta’

Înaintea returului de la Bucureşti cu Grecia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, fostul internaţional Marius Niculae a spus că ”acest meci este ultimul pentru o generaţie şi deschizător de drumuri pentru o alta”.
Marius Niculae a spus că jucătorii români  sunt extrem de motivaţi pentru a obţine o victorie în meciul retur, dar dacă nu se va reuşi calificarea, va urma automat un schimb de generaţii la echipa naţională.
“La acest meci nu avem voie să facem paşi greşiţi. Important este să nu primim gol, pentru că de marcat putem marca. Acest meci este ultimul pentru o generaţie şi deschizător de drumuri pentru o alta. Nu mai avem nevoie de filmuleţe sau altceva pentru a fi motivaţi”, a declarat Marius Niculae într-o conferinţă susţinută duminică la Centrul de la Mogoşoaia.
La rândul său, atacantul Ciprian Marica promite, într-o declaraţie acordată ziarului Libertatea, că ”în partida de marţi, de pe Arena Naţională, va fi seara României, el rămânând optimist în privinţa şanselor de calificare.
“Fiecare dintre noi puteam şi trebuia să facem mai mult. Dar o mare importanţă a avut-o şansa. Consider că şansa a fost de partea lor. Nu spun că rezultatul ar fi trebuit să fie altul. Au fost mai buni ca noi. A fost seara Greciei. La Bucureşti, marţi, e seara noastră. Şi va fi, dacă vom face ce trebuie. Sunt sigur că şi colegii mei sunt încrezători”, a declarat internaţionalul român, care cere sprijinul fanilor care se vor afla marţi seară pe stadion.
“Să creadă că putem face o seară mare. Să fim uniţi acum, să dăm dovadă de caracter. Când a fost bine şi am adus echipa la baraj, toată lumea s-a bucurat. Acum, când este un moment mai greu, nu trebuie să dăm înapoi”, a cerut fanilor atacantul român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *