Marile premii Râmnicu Vâlcea Week pe anul 2018 în administraţie şi politică

Trofeul Cel mai frumos oraş  din Vâlcea – 2018 revine Administraţiei publice din Brezoi. 

Oraşul Brezoi a reuşit în acest an să pună Vâlcea pe harta culturală a României şi să devină poarta turistică a Văii Lotrului. Un oraş care acum 10 ani era polul sărăciei în Vâlcea este azi unul din cele mai elegante şi cochete oraşe din România.

Trofeul Cea mai urbanizată comună din Vâlcea – 2018, revine Administraţiei publice in Orleşti.

Comuna Orleşti este singura localitate rurală din Vâlcea care are toate utilităţile – asfalt, apă, canalizare, gaze naturale. Totodată comuna se laudă cu o modern centru civic, cu un bulevard al viilor nobile,  cu o zonă industrială, cu agro-turism, în special în domeniul viticol dar şi cu perspective în industria dar şi turismul piscicol.

Omul politic al anului 2018 este Mircia Gutău. Omul care a reuşit prin perseverentă să înlăture o nedreptate juridică produsă în anul 2010. Gutău devine astfel un reper politic în Vâlcea şi nu numai, asta după ce ICCJ l-a achitat pe edilul Râmnicului, în cel mai răsunător caz de eroare judiciară din ultimii 10 ani.

Omul Administrației pe anul 2018 este Constantin Rădulescu. Pentru prima dată în istoria județului Vâlcea au fost semnate contracte de peste 10.000 de miliarde de lei vechi (5,5 fonduri europene, 2,08 fonduri guvernamentale, etc) însemnând infrastructură, educație și sănătate. Lobby-ul făcut la Bucureşti de liderul judeţului a însemnat un kilometru zero în ceea ce priveşte finanţarea şi dezvoltarea Vâlcii. Următorii ani vor fi desicivi în implementarea fizică a acestor proiecte, la finalul cărora Vâlcea va intra în topul judeţelor cu cea mai bună infrastructură

Premiul Centenar – 2018 îi revine lui Cristian Buican, organizatorul celei mai elegante gale în 2018, unde au fost premiaţi 100 de personalităţi vâlcene la 10 categorii, într-o atmosferă soft, fiind prima recepţie cu iz aristocratic din judeţul nostru. În sfârşit, se poate spune că la Vâlcea, a existat o manifestare liberală, organizată de secretarul Camerei Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *