Marian Lazăr (USR): Guvernul comasat a mințit din nou românii: Salariul minim nu mai crește de la 1 iunie

După ce mai bine de o jumătate de an li s-a vânturat salariaților din România minciuna cu salariul minim european, că de la 1 iunie va crește cu aproximativ 100 de euro salariul minim, pe hârtie, iată că guvernul minte din nou. Nu că ar fi o noutate. Numai că aici se joacă de fapt cu banii, cu speranțele, cu facturile și cu ratele românilor. Pentru că atunci când un oficial îți se repetă un lucru, tu român simplu îți faci calculele, progonoze, potrivești bugetul familiei după aceste cifre.

Sunt peste 1,2 milioane de români care trăiesc din acest salariu. Acești români și-au făcut calculele pe baza promisiunilor lui Ciolacu. Iar guvernul vine și le spune, stai că v-am mințit, vom mări salariul după cele 4 scrutine. Adică, în funcție de cum veți vota dragi români. Ca un avertisment. Vreți salariul mărit, atunci votați cu noi. În toate cele 4 alegeri.

Am speranța că românii indiferent de pregătirea lor profesională, de venturile pe care le au, au această demnitate de a trimit după alegeri guvernul comasat în istorie, spre trecut. Guvern care i-a mintit anul trecut pe toți – pensionari, dascăli, medici, ba chiar acestora le tăîase veniturile, acum s-a trezit să-i mintă pe cei mai vulnerabili salariați din Românie. Pe cei care trăiesc cu un salariu de subzistență.

De aceea, încep să cred din ce în ce mai mult că anul 2024 este ultimul din istoria politică a PSD și PNL.

Marian Lazăr, deputat USR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *