Marian Lazăr: USR a construit cel mai mare program național cu fonduri europene, implementat azi de mii de administrații locale

Deputatul USR Marian Lazăr reamintește românilor că la această oră, cel mai mare program național de atragere a fondurilor europene, implementat de mii de localități din România, a fost realizat de USR.

”A fost atât de atacat pentru că am pus condiția reformei pensiilor speciale, o reformare și digitalizare a statului dar iată că la această oră citesc sute de știri despre cum se implementează acest program – modernizarea școlilor, a grădinițelor, parcuri fotovoltaice, sisteme de canalizare, rețele de gaze inteligente, drumuri, autostrăzi, extinderea și modernizarea spitalelor din România, transport public în comun ecologic sunt doar o parte din proiectele la care azi lucrează sute de primari, ministere, consultanți. S-a creat o întreagă industrie în jurul unui program de succes. Dar nu este gata. Tot acest program care are un start foarte bun poate pica dacă guvernul USL nu reușește să reformeze în primul rând pensiile, dacă nu va dispărea din vocabularul legislativ această noțiune sinistră de ”pensii speciale”, această discriminare între restul românilor care trăiesc din contributivitate și o castă aleasă arbitrar. Până atunci îi felicităm pe toți cei care azi lucrează la proiecte prin PNRR, implementează PNRR, decidenți din administrație care au optat pentru un program de moderrnizare, eleborat de USR, atunci când am guvernat România”, spune Marian Lazăr.

La această oră doar în județul Vâlcea sunt în curs de implementare peste 170 de proiecte prin PNRR.

One comment

  • Ion

    Aș dori și eu să-i amintesc d-lui Lazăr să ne lase cu bla, bla-urile lui. Partidulețul din care face parte, a adus atât de mult rău românilor încât va putea fi cuantificat de abia în următorii 10 ani. Sper ca până atunci acest pseudo-partid să ajungă la lada de gunoi a istoriei. Aferim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *