Marian Lazăr: Solicit demisia sau demiterea ministrului Câciu pentru jignirea mediului privat din România

Deputatul USR de Vâlcea, Marian Lazăr cere demisia urgenta a ministrului Câciu, orice menținere a acestuia în funcție poate „băga România în faliment”

„A trebuit să recitesc de mai multe ori declarația acestui ministru sa îmi dau seama daca este reală sau este pe vreun site de umor. Sa afirmi că mediul public nu este susținut de mediul privat este demn de corigenta la economie. Nu e nevoie de studii pentru a înțelege acest mecanism, că din taxele pe care le plătește mediul privat sunt plătite salariile, utilitățile și investițiile din mediul public.Domnul Câciu habar nu are că și pixul cu care scrie tot de mediul privat este platit. Asta trădează faptul că bugetarii și mai ales „demnitarii” se cred niste feudali nobili cărora le pica banii din cer și nu din taxele pe care plătesc PFA-urile, SRL-urile, marile companii, multinaționalele și muncitorii cu salariul mizer, minim pe economie. Rămânerea în funcție a acestui specimen, mai ales la Finanțe, poate baga România în faliment. Afirmația precum că bugetarii nu sunt plătiți de mediul privat, trebuia însoțită imediat de o demisie sau demitere. Ii spunem noi, un salariat din mediul privat tine in spate salariul domnului ministru, salariile consilierilor domnului ministru, pensiile părinților domnului ministru, motorina de la mașină de serviciu plus restul aparatului bugetar din Romania. Prin urmare, domnul ministru trebuia demis: IERI!”, spune parlamentarul USR.

Recent, ministrul Finanțelor a afirmat că bugetarii își plătesc singuri cotizațiile la pensie și nu au nicio legătură cu taxele din mediul privat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *