Marian Lazăr: Protestul organizat de AUR este unul Mincinos!

Președintele AUR e Mincinos.

Acest protest și ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament și în afara Parlamentului este exprimarea faptului că AUR este un partid extremist, un partid care nu acționează pentru cetățeni, ci pentru agenda personală a unor personaje pentru George Simion.

Domnul Simion pretinde că vrea să oprească o eventuală asumare de răspundere a cabinetului Ciuca pe legea certificatului verde, in condițiile in care cei de la AUR, acum câteva minute, au votat explicit pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe.

https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=19720
Proiectul de Lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe (PL-x 609/2021)

În plen astăzi George Simion și deputații AUR au încercat să oprească dezbaterile, deși legea certificatului verde NU era la vot și pe ordinea de zi erau alte proiecte importante. De exemplu, astăzi au trecut cu greu două proiecte inițiate de USR: viza pentru nomazii digitali și deschiderea curților școlilor.

Este un limbaj dublu și un circ care se desfășoară în Parlament și în parcarea Parlamentului. Înțelegem din ce spun angajații că sunt vandalizate mașini în parcarea Parlamentului, că au fost acte de distrugere ale așa numiților susținători AUR.

Așadar, vedem niște acte de violenta și niște acte de provocare mult dincolo de limita oricărui fel de exprimare de opinie civică pe un subiect sau altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *