Marian Lazăr: După Dragnea, chelnerul, PSD își trimite acum al doilea lider de partid, pe ușa din dos, în Statele Unite

Mediocritate. Cam acesta este cuvântul care însoțește stilul de a face politică al PSD. Dacă până la Mircea Geonă, partidul mai prezenta figuri de lideri politici, de la epoca maimuțărelilor lui Ponta, a teleormăneanului cu mustață, care s-a dus să servească la mesele americanilor, iată că un covrigar de la Buzău s-a dus să caute validări electorale la Washington.

După ce a reușit să colecteze frigidere de ”cărniță” de la antreprenorii români, de la toată clasa mijlocie, pusă pe butuci în ultimele 2 luni, Marcel al lui Ciolacu de la Buzău, stimulat de vizitele tropicale ale altui mare maestru al politicii mediocre liberale de data asta, se duse la americani. Ca să facă ce? Nu cred că nici el ar ști să ne povestească.

Poate că l-a trimis Iohannis cu proiectul eșec al României educate, poate că personalul de pază al Casei Albe nu avea cu cine juca un tabinet sau o șeptică, poate că Ciolacu vrea să panteteze modul cum se pune pe butuci o țară în doar două luni. Nu am idee, singurele știri pe care le furnizează Ciolacu de peste ocean, sunt minciunile lui Dragnea, cu vizele dar un update pentru 2025 și faptul că covrigarul de la Buzău se ceartă cu ambasadorii români pe la Washington. Dacă Marcel al lui Ciolacu s-a dus să se încaiere cu oamenii lui Iohannis, însemană că măcar chelnerul de la Telorman a fost mai câștigat. Ăla măcar a avut șansa să servească un președinte american la masă.

În fine, când unul pleacă la Dubai și altul după cai verzi pe Potomac, școala românească e în faliment, producem generații care se uită la litere precum se uită pesedeul la economie iar clasa mijlocie și antreprenorii români subt fugăriți de ANAF să plătească ”foncierea” ca să aibă magistrații de unde să-și pensiile speciale și secretarii de stat umflați de PSD și PNL, cadouri la amante, de spiritul sfânt al sărbătorilor.

Marian Lazăr, deputat USR.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *