Marian Lazăr (deputat USR): AUR este o combinatie de ipocrizie si mizerie

AUR – ÎNTRE MINCIUNĂ ŞI IPOCRIZIE!

În vreme ce public fac proteste şi se pretind mai apărători ai patriei şi ai familiei tradiţionale, în realitate cei de la AUR 𝘃𝗼𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗱𝗼𝘂𝗮̆ 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗶 𝗳𝗶𝘅 𝗶̂𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗮 𝗰𝗲𝗲𝗮 𝗰𝗲 𝘀𝘂𝘀𝘁̧𝗶𝗻 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 prin proteste împreună cu simpatizanţii lor!

Proiectul de Lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie a fost astăzi adoptat în Parlament. Asta poate că nu ar fi o surpriză ţinând cont de cine deţine majoritatea.

Dar ştiţi care este surpriza? Faptul că 𝗔𝗨𝗥 𝗮 𝘃𝗼𝘁𝗮𝘁 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗮𝗱𝗼𝗽𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝘂𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗲!

În vreme ce în plenul Parlamentului ţineau 𝗱𝗶𝘀𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗶𝗽𝗼𝗰𝗿𝗶𝘁𝗲 𝘀̧𝗶 𝗱𝗲𝗺𝗮𝗴𝗼𝗴𝗶𝗰𝗲, erijându-se în apărătorii familiei şi ai copiilor, susţinând că prin această lege se separă copiii de familie, în Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, 𝗮𝗹 𝗰𝗮̆𝗿𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗲𝘀̧𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗔𝗨𝗥𝗜𝗦𝗧𝗨𝗟 𝗗𝗔𝗡 𝗧𝗔𝗡𝗔𝗦𝗔̆, a hotărât cu 𝗨𝗡𝗔𝗡𝗜𝗠𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘 avizarea 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮̆ a proiectului de lege!

Pentru cine nu ştie, acest proiect de lege a stat la baza protestului AUR, care acuză faptul că se instituie măsuri similare cu cele din țările nordice, acolo unde autoritățile pot lua un copil din sânul familiei. Ceea ce este complet FALS!

Aşadar, cum facem, domnilor AURIŞTI? Una prezentaţi public şi alta votaţi în comisii?

*Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *