„Manelistul” Virgil Pirvulescu nu stie că doar la concertele cu Salam si Vijelie nu are garduri de protecție

Dupa ultima postare ne-am lămurit ca singurele concerte la care a fost Virgil Pirvulescu au fost cele de manele, acolo unde se arunca cu parai și unde dansul din buric între spectator si interpret creează o legătură firească.

Cum e aia, dacă tăceai filosof rămâneai. Liberalul a demonstrat ca nu a fost în viata lui la vreun concert, altul decât de manele. Deși si aici am dubii, Gheboasa cred ca are acel gard de protecție.

Sa ii spuna măcar ai lui, ca orice concert din lumea asta, unde sunt vedete pe scenă, există un astfel de sistem. Iar festivalul de la Vâlcea a adunat mai multe vedete ale anilor 90, cu care orice adolescent sau tânăr din acele timpuri a copilarit. Cu condiția probabila de a nu fi terminat liceul agricol din Drăgășani, cu permis de tractorist.

Gardul de protecție ii tine la distanta pe spectatorii ceva mai înfierbântați (fanii) de idolii lor.  Sunt foarte mulți fani care luați de val, de droguri, de alcool, euforici simt o dorința necontrolabila de a urca pe scena și de a-si agresa favoriții.

În istoria concertelor s-au înregistrat 2.147 de agresiuni ale fanilor, din păcate un număr de 134 de artiști au decedat, pentru ca oameni din publicul în transa au optat sa între în istorie ca aceia care a vrut sa-i ia viata artistului preferat.

Noroc mare este ca sunt din ce în ce mai putini prosti in Râmnicu Vâlcea care mai cred astfel de cocalarisme de pe maidanul Gusoeniului.

P.S. Un lucru este sigur. Dacă prin absurd Pirvulescu ar fi ajuns primar de Ramnic, singurele concerte sau festivaluri din Ramnic erau cu Generic, Frații Peste, Naste din Berceni sau Albatros.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *