Mălaia este arhipeleagul de obiective turistice montante din nordul Vâlcii

Cascada Scoruş, Cheile Latoriţei, Lacul Brădişor, Lacul Mălaia, Zona Cascadelor din Cheile Latoriţei, Fântâna Brătienilor, Biserica de Lemn din Ciunget, Peştera Laptelui şi lista este lungă, reprezintă un arhipeleag de patrimoniu turistic pentru cei care vor să vină la Mălaia.

Şi nu doar atât, primăria invită toţi cei care vor să contruiască şi să investească în turism să aleagă Mălaia.

Nu există ceva mai frumos în România. Nu îl poţi defini altfel decât „ţinutul cascadelor”. Locul unde, aşa cum am mai scris, Dumnezeu a creat a 8-a zi.

Asta este Mălaia, de departe cea mai frumoasă localitate a României, născută din ruperi de ape, din pânze care şerpuiesc pe munţi, din vâltoarea cerului, având cele mai sălbatice şi mai impresionante peisaje. Este un adevărat paradis al apelor, este locul de unde nu mai vrei vreodată să pleci sau unde vrei să revii mereu şi mereu.

Si tot aici al doilea domeniu schiabil din zona Transalpina Ski, de această dată în regim privat, urmează a fi construit, pe Coasta Benghi, de un om de afaceri din Bucureşti.

Potrivit edilului din Mălaia, omul de afaceri intenâionează sa facă el PUZ -ul pentru pârtia de schi si spatiile de cazare, Acest teren este accesibil din Transalpina pe ruta şoselei Strategica. Omul doreşte să investească aici într-un domeniu schiabil, un hotel cu 200 de locuri, telescaun.

De menţionat că pe 2 si 3 mai, Primăria Mălaia  a organizat o excursie pentru copii la Cheile Bicazului – Târgu Neamt, într-un proeict prin care primarul Ţolea doreşte ca elevii să cunoască frumuseţile României.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *