Majoritatea liberală la conducerea Primăriei Bălcești

În orașul Bălcești, liberalii au majoritate absolută, astfel încât primarul Constantin Aleca are garația că toate proeictele pe care le are în pregătire pot fi implementante

”Dragi catateni ai orașului Bălcești,Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordate prin voturile dumneavoastră. Echipa PNL Bălcești a primit un număr record de voturi la nivelul orașului, ceea ce ne dă o responsabilitate și mai mare. Voturile dumneavoastră ne demonstrează că doriți să continuăm împreună proiectele pentru modernizarea Bălceștiului, ceea ce vom face cu cel mai mare simț de responsabilitate. În urma alegerilor dumneavoastră, Consiliul Local Bălcești va fi constituit cel mai probabil din:-8 consilieri PNL-4 consilieri PSD -1 consilier ALDE Transmit încă o dată recunoștința mea atât celor care m-au votat pe mine și echipa mea, cât și celor care nu ne-au votat”, spune Aleca.

Printre proeictele administrației Aleca se numără dezvoltarrea serviciilor medicale în oraș, mai ales că a fost reînființat spitalul orășenesc, modernizarea tuturor drumurilor, dezvoltarea de afaceri în parcul industrial precum, extinderea rețelelor de gaze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *