Mai multe şantiere deschise în comuna Bărbăteşti – şcoli, drumuri, poduri, dispensar

În baza contractului de finanțare semnat cu Ministerul Dezvoltării, comuna Bărbătești va avea în curând un dispensar medical nou.

Astfel că, în această toamnă, o unitate medicală modernă va completa zona instituţiilor publice din localitate, în prezent lucrându-se la ultimele retuşuri.

Primarul Banacu susține că, după finalizarea proiectului, unitatea medicală va fi operațională cu echipamente noi și personal care asigură sănătatea comunității.

Totodată, se lucrează la cea de a doua varinată de drum care leagă localităţile Pietrari de Bărbăteşti, evitându-se astfel DN 67.

Investiţiile au avansat şi la centru socio-cultural Negruleşti, acolo unde se reabilitează vechea şcoală şi se amenajează un mic parc de aventură.

„În cele din urmă au început lucrările la rigolele aferente drumului judeţean spre primărie şi urmărim ca podul de la Hotar să se încadreze în termenul de 8 septembrie. Pentru a nu mai avea localitatea împărţită în două. Avem promisiunea şi sprijinul Consiliului Judeţean aici”, conchide primarul Constantin Banacu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *