Mai multe lucrări de infrastructură în cartierele mărginașe ale municipiul Drăgășani

In municipiul Dragasani, primarul Cristian Nedelcu are in desfasurare mai multe lucrari de reabilitare si modernizare a infrastructurii. Una dintre acestea este pe drumul de legatura dintre Zlatarei si Valea Caselor. Aici se fac rigolele de colectare si scurgere a apei, pe o distanta de aproape 3 km. Tot în Zlatarei, Primaria Municipiului Dragasani efectuaza lucrari de amenajare a rigolelor de colectare a apei. In aceasta zona in urma ploilor abundente apa inunda curtile oamenilor.

Primaria Municipiului Dragasani efectueaza lucrari de reabilitare si intretinere in zona Barsanu – Sipote.
Primarul Municipiului Dragasani Cristian Nedelcu face investitii de 4 milioane de euro in spitalul municipal. Edilul spună că mai este nevoie de inca 1 milion de euro pentru investitia de la spital. In acest moment incearca sa gaseasca o sursa de finantare pentru ca investitia sa fie completa.
Una din probleme care trebuie soluționată este reabilitarea Palatului Culturii din Drăgășani.
”Falimentul firmei Conexvil, de acum cativa ani, a insemnat si foarte multe santiere lasate de izbeliste si multe lucrari nefinalizate. Printre acestea la Dragasani se regaseste Palatul Culturii. Data fiind aceasta situatie am fost nevoit sa parcurg toti pasii legali pentru a pune punct contractului cu Conexvil, pentru a evalua lucrarile executate si ceea ce a ramas de executat in continuare. Recent s-au incheiat toate aceste etape, iar luna trecută am  putut lansa licitatia pentru continuarea si finalizarea Palatului Culturii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *