Mai multe echipaje ale poliţiei vâlcene au urmărit maşina unor infractori până în judeţul Olt

Mai multe echipaje ale poliţiei au fost nevoite să urmărească aproximativ 40 de kilometri, până în judeţul Olt, maşina unor suspecţi de înşelăciune, oamenii legii recurgând şi la focuri de avertisment pentru a reuşi să oprească autoturismul, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

‘Poliţişti ai postului de Poliţie Mitrofani au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au înşelat un cetăţean, solicitându-i suma de 2000 lei, reprezentând contravaloarea unui laptop. În urma verificărilor efectuate, persoanele suspectate au fost identificate pe raza comunei Suteşti. Conducătorul autovehiculului nu a respectat semnalul de oprire al poliţiştilor, motiv pentru care s-a pornit pe DN 64 în urmărirea autoturismului înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau cei patru suspecţi. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au solicitat sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Olt pentru oprirea autoturismului’, a precizat Teodorescu.

Pe raza comunei Găneasa, conducătorul autoturismului urmărit, înmatriculat în Bulgaria, nu a oprit la semnalul regulamentar, motiv pentru care au fost executate patru focuri de avertisment.

Autoturismul şi-a continuat deplasarea şi pe raza oraşului Piatra-Olt, iar în zona Pădurea Sarului, ocupanţii acestuia l-au abandonat, în interior fiind găsite două cazane de fabricat ţuică, din cupru, precum şi componentele aferente.

În urma activităţilor de căutare, desfăşurate de poliţişti, cu ajutorul câinilor de urmă, au fost prinse trei dintre persoane, identificate ca fiind din comuna comuna Buzescu, judeţul Teleorman.

Poliţiştii acţionează pentru prinderea şi identificarea celui de-al patrulea ocupant al autoturismului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Suteşti, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *