Mai multe drumuri sătești sunt incluse în proiectele Primăriei Oteșani pentru a fi finanțate

Primarul din Otesani, Mircea Oprișor salută anuntatul Program Național de Investitii dar spune că așteapta ghidurile de finantare pentru Programul Operațional Regional .

Oprișor spune că printre proiectele depuse se numără reabiilitarea sediului primăriei, reabilitarea și modernizarea dispensarului mediucal și modernizarea a două drumuri comunale,  unul de 2 km și altul de 3 km.

Primăria Otesani este interesată de a pune în valoare satul SubDeal şi în acest sens va căuta resurse pentru a asigura o cale de acces facilă spre acest cătun, respectiv reabilitarea drumului de 2 km care poate dezvolta și reface acest cătun, așezat într-o zonă foarte frumoasă.

Totodată Oprișor spune că vrea si atragerea de investitori dar depinde foarte mult de utilitățile pe care localitatea le poate pune la dispoziție.

”Suntem pe un drum național, aproape de Horezu, pe drumul Craiovei, avem apă și canalizare. internet, asfalt pe majoritatea arterelor, curent electric și internet. Așteptăm investitori”, conchide Oprișor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *