Mafia calabreză a aruncat de viu un bărbat ca mâncare la porci, potrivit poliţiei

Un grup de asasini ai mafiei din Calabria a bătut un rival cu o lopată şi l-a aruncat de viu ca mâncare la porci, a precizat poliţia italiană, după ce a arestat până la 20 de persoane pentru diferite fapte penale, inclusiv cinci crime, relatează Reuters.

Crima a avut probabil loc în martie 2012, când Francesco Raccosta a dispărut, dar corpul său nu a mai fost găsit niciodată, a precizat, într-un comunicat, instanţa din oraşul Reggio Calabria.

Anchetatorii l-au arestat pe unul dintre posibilii asasini ai lui Raccosta, după ce l-au prins lăudându-se cu fapta într-o convorbire telefonică interceptată.

“A fost o aşa plăcere să-l aud cum ţipă. În opinia mea, nu a mai rămas nimic din el. Ce mai mânca porcul!”, a spus suspectul.

Crima a fost doar una din cele cinci comise ca răzbunare pentru uciderea liderului Domenico Bonarrigo, care a fost împuşcat de trei ori în timp ce se  afla la volanul maşinii sale cu 11 zile în urmă, potrivit investigatorilor.

Crimele au făcut parte dintr-un război mafiot între facţiuni rivale din cadrul ‘Ndrangheta, aşa cum este cunoscută mafia din Calabria, pentru controlul activităţilor criminale în teritoriul din apropierea oraşului Oppido Mamertina, în ‘câlcâiul’ cizmei italiene.

Datorită rolului său dominant în traficul de cocaină în Italia şi Europa, mafia calabreză, formată din peste 100 de clanuri diferite, a eclipsat puterea economică a mafiei siciliene, Cosa Nostra

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *