Lucrurile pe care dealerii de la cazino le urăsc

Jocul într-un cazino fizic este unul extrem de palpitant, mai ales dacă alegi un joc de masă cu dealeri live. Îţi trebuie calităţi deosebite pentru acest job, nu oricine se poate ridica la cerinţele acestui post. Un dealer bun va da dovadă de dexteritate, va avea un bagaj de cunoştinţe care să îi permită să facă faţă oricărei conversaţii şi va ştii cum să trateze o situaţie delicată. Dar şi un dealer este în fond tot un om şi există şi pentru el câteva lucruri care îl deranjează în exercitarea meseriei.

Tocmai despre lucrurile care deranjează cu adevărat un dealer vom aduce aminte în topicul următor, astfel încât să nu cazi în greşeala de a fi unul dintre cei care îi enervează. Citeşte deci atent şi mai ales încearcă să nu intri „în pielea” personajelor de mai jos.

Jucători insuportabili

Tot ce ţine de casino online Romania este de natură să facă un jucător să abordeze cu încredere orice site de profil din ţară. Trebuie doar selectată platforma cea mai ofertantă şi verificată licenţa ONJN de care aceasta dispune.

În incinta unui cazino fizic, lucrurile stau însă puţin diferit decât în mediul online. În acest mediu interacţionezi cu diverşi alţi jucători şi oferta din online se materializează efectiv în faţa ochilor tăi prin etalarea unui număr impresionant de jocuri. Dacă alegi să te aşezi în faţa unui joc de masă, un dealer profesionist te va însoţi pe toată durata ta de pariere. Acesta îţi va prelua pariurile, îţi va retrage jetoanele în caz de pierdere dar ţi le va şi înmâna în caz de câştig.

Un dealer îşi face doar meseria şi este obligat prin fişa postului să adopte o manieră de lucru elegantă şi plină de decenţă. Cu jucătorii însă lucrurile nu stau la fel, pentru că de cele mai multe ori aceştia se lasă purtaţi de adrenalină şi depăşesc bariera bunului simţ. Este cazul jucătorului enervant, care face din orice un motiv de a ridica tonul şi de a-şi arăta propria nemulţumire. Dacă câştigă, este nemulţumit că nu a pariat mai mult, dacă pierde, atunci toată lumea este vinovată.

Dacă te regăseşti ca manifestare în acest exemplu, nu uita că nu eşti singur la masa de joc. O să îi deranjezi pe ceilalţi jucători şi dealerul poate interveni în acest caz. Poţi chiar să fi invitat să părăseşti masa de joc, aşa că evită să ai asemenea manifestări.

Cei care nu respectă eticheta cazinoului

În toate cazinourile din această lume se impune o etichetă care ţine de conduită dar şi de îmbrăcămintea în care îţi faci apariţia în incinta acestora. Conduita trebuie să fie una politicoasă iar eticheta vestimentară trebuie să se muleze pe cerinţele cazinoului. Cum însă într-un cazino se perindă mii de oameni, uneori mai „scapă” în incinta acestuia şi jucători care nu respectă eticheta impusă. Te pomeneşti chiar lângă tine cu un jucător în pantaloni scurţi şi tricou, când eticheta impune pantaloni lungi şi cămaşă.

Poate că este un accident şi un dealer profesionist îl va considera şi pe acesta ca pe orice alt jucător de la masă. Ceea ce nu face însă un dealer este să treacă cu nonşalanţă peste eticheta de joc pe care trebuie să o ai în calitate de jucător. Fiecare joc de masă impune un anume mod de desfăşurare, pe care o să îl înveţi în timp. Pe parcursul desfăşurării jocului, se fac câteva acţiuni în concordanţă cu acesta astfel încât jocul să se desfăşoare normal.

Este posibil să faci la început şi greşeli, însă dealerul te va corecta cu promptitudine şi îţi va arăta care este modalitatea corectă de pariere. Vei învăţa cu alte cuvinte eticheta jocului, astfel încât nu vei mai repeta greşelile de început.

Cei care nu lasă bacşiş

Ai văzut cu siguranţă în filmele de gen că la o masă de joc se lasă un bacşiş dealerului în cazul obţinerii unui câştig mare. Este modul în care jucătorul apreciază dealerul, împărţind cu acesta o mică cotă din câştigul obţinut. Situaţia este similară cu cea întâlnită într-un restaurant, când îţi exprimi în acelaşi fel recunoştinţa pentru calitatea serviciilor de care ai avut parte. Nimeni nu te obligă să faci acest lucru, dar simţi nevoia de a recompensa financiar pe cel care ţi-a asigurat o seară reuşită.

Şi un dealer este tot un angajat care se va bucura în mod evident la orice bacşiş primit, deşi este remunerat aşa cum se cuvine de către cazino. În plus, se spune că acest gest aduce alte câştiguri, aşa că de ce să nu pierzi puţin pentru a câştiga mult mai mult? În final este doar decizia ta, pentru că nimeni nu îţi va impune vreodată într-un cazino să faci acest lucru. Nu uita însă că intri într-un cazino mai ales pentru partea de socializare, aşa că nu ezita să faci şi un angajat al acestuia fericit dând un bacşiş.

Jucătorii care dau vina pe orice şi pe oricine

De departe acest tip de jucător este cel mai indicat de evitat într-un cazino real. Nu ţi-l doreşti nici măcar în apropiere dar mai ales la masa de joc unde te aştepţi la o experienţă benefică. Dacă îl zăreşti, încearcă să îl eviţi pentru că îţi va strica cu certitudine toată seara.

Cum identifici astfel de jucători? Simplu, sunt cei extrovertiţi care dau vina pe toată lumea şi pe orice în cazul în care pierd bani şi o fac urlând la propriu. Pierderile lor sunt puse cel mai adesea pe reaua intenţie a dealerilor, care nu fac altceva decât să îi priveze de bani.

Total greşit, un dealer îşi face doar treaba pentru care este plătit, el nu este pus acolo în scopul de a măslui jocul şi de a fura la propriu jucătorii. Dimpotrivă, în cazul în care aceştia pierd sume mari de bani dealerii îi sfătuiesc să părăsească masa de joc şi să revină într-o altă zi.

Este o conduită profesională de excepţie, care în nici un caz nu îşi propune să falimenteze un jucător. În fond, când te aşezi la o masă de joc ştii că numai norocul primează şi că ai la ţine banii pe care îţi permiţi să îi pierzi, aşa că nu da vina nici pe dealer şi nici pe colegii jucători atunci când îi pierzi.

Concluzie

Un jucător trebuie să aibă o conduită morală de excepţie atunci când alege să intre într-un cazino. Reglează-ţi deci temperamentul, lasă nervii acasă şi nu da vina pe dealer dacă pierzi sume mari de bani. Totul ţine de noroc, deci încearcă să îl pui la treabă cât mai des şi să îţi iei mai ales adrenalina atât de necesară fiecărui jucător!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *