Lucrările la rețelele de apă și canalizare în satele Câinenii Mari, Câinenii Mici și Greblești

În Câineni lucrările la rețelele de apă și canalizare sunt în plină desfășurare în satele Câinenii Mari, Câinenii Mici și Greblești.

”Rețeaua de canalizarea înseamnă de fapt civilizație. Din păcate, România se află pe ultimele locuri la acest capitol între statele europene. Una este accesul la apă potabilă și alta este reciclarea acesteia. Un sol sănătos, un pământ fără astfel de poluare. Comuna noastră va deveni o comună curată, civilizată, accesul la rețeaua de canalizare va fi un stimulent zic eu pentru dezvoltarea mult mai intensă a investițiilor private în agro turism”, spune primarul Ion Nicolae.

Se lucrează și la iluminatul public, un amplu proiect prin care se vor monta peste 400 de lămpi cu led și telegestiune.

Au demarat lucrările și la școala din Câinenii Mici, privind reabilitarea energetică.

Primăria are în vedere și amenajarea pe viitor a unui parc în zona Ostrov, modernizarea drumurilor riverane râului Olt și punerea accentului pe dezvoltarea turistică și de agrement a acestei frumoase comune, asta după ce se vor finaliza majoritatea lucrărillor la rețelele de utilități.

Toate aceste lucrări completează potențialul turistic al comunei Câineni, localitate aflată constant în clasamentele turistice pentru Vâlcea, elaborate de Ministerul Turismului.

La Câineni în iarna trecută, de Paște, dar și în luna iunie pensiunile au fost pline de turiști semn că localitatea intrată recent în topul celor 100 de comune turistice din România este deja o destinație de turism. De fapt, vorbim de una dintre cele mai frumoase și inedite comune vâlcene, aflate la confluența a trei județe din trei regiuni istorice diferite își merită cu prisosință locul turistic în România. Comuna care adună tradiții din Transilvania, Oltenia de sub Munte și Muntenia este cu adevărat frumos crâmpei montan al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *