Lucrările la parcul agro-turistic din Olanu sunt în grafic

Piscina din Olanu se află la stadiul de turnare a betonului, după ce au fost montate instalaţiile, spune primarul Gheorghe Anghel, fiind şanse mari ca în această vară se se termine parcul agro-turistic cu specific pescăresc din Olanu.

Parcul agro.turistic, finanţat prin FLAG, din în comuna Olanu, localitate situată pe malul stâng al râului Olt este unul care se doreşte a fi punctul de pornire al stimulării turismului din lunca Oltului.

“Suntem o comună aflată pe axa de legătură cu judeţul vecin Olt, aici vinm de regulă pescarii din Vâlcea şi din judeţul vecin, în bălţile din lunca Oltului şi ne-am gândit că acest proeict vine în întâmpinarea dorinţelor acestora de a avea o zonă amenajată şi dedicată lor”, spune Gheorghe Anghel, primarul din Olanu.

Acesta crede că după investiţia statului care ar fi un punct de plecare şi investitorii privaţi vor achiesa la această idee şi se poate dezvolta un întreg complex de zone turistice în lunca Oltului, funcţie de afluxul de pescari dar şi de iubitori ai acestui turism în localitate.

Astfel că, la finalul proiectului, va funcţiona în localitate un lac de pește de 800 mp, o piscină în suprafată de 16X8 mp, vestiare, un loc de joacă pe o suprafață de 60 mp, patru căsuțe tip champing, trei foișoare, alei ietonale și mobilierul stradal aferent parcului.

În acest timp Primăria lucrează la podul de peste pârârul Tutana, un pod cu o deschidere de 5 metri, cu 2 benzi de circulaţie şi trotuare. Acesta leagă Olanu de Stoicăneşti-Nicoleşti.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *