Lucrările de modernizare a comunei Copăceni în desfăşurare

Comună cu biserici frumoase, cu livezi de meri, cu nuci şi duzi umbroşi, cu trandafiri care acum au izbucnit pe şevaletul naturii, a intrat într-o de o nouă etapă de modernizare prin asfaltare, aproximativ 5 km de drumuri, avem un un nou pod peste râul Cerna, proiecte de utilităţi, sunt astfel zeci de lucrări care deja înnobilează această aşezare românească, din Subcarpaţii Vâlcii.

„Se lucrează 4,5 kilometri de drumuri de interes local.  Voi enumera câteva exemplu Drumul Bazinelor, Drumul Gării, Drumul Pojorâtu, Drumul Gemeni, Drumul Bondoci, Drumul Gătejei. Al doilea priect cu finanţare guvernamentală îl repezintă un pod în punctul „ACF”, în satul Ulmetu. Am doatat primăria cu utilaje. Nu ne vom opri aici şi vom continua programul de modernizare a localităţii”, spune Tironel Tâmplărescu.

Primăria nu a renunţat nici la recuperarea zonei miniere, unde activele sunt şi azi, după 20 de ani în paragină.

De menţionat, Copăceniul are un centru civic elegant unde funcţionează un complex comercial rustic, din lemn lăcuit, unde drumeţul poate opri pentru  o cafea şi pentru a admira frumuseţea unei localităţi, capitală a Văii Cernei. Un centru unde întreaga suflare a localităţii a petrecut de ziua comunei.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *