Lucrările de introducere a rețelei de gaze naturale în Bunești sunt în grafic

În momentul de față, Primăria comunei Bunești este a treia localitatea din Vâlcea care a demarat o investiție importantă și vitală pentru dezvoltarea economică pe viitor și anume înființarea sistemului de distribuție gaze naturale.

”Așa cum am promis, după numeroase piedici și obstacole, am început introducerea de gaze naturale în comuna Bunești Țin mult ca în anul acesta să demarăm și alte investiți promovate, pe măsură ce vom primi finanțare. Mulțumesc echipei mele și tuturor celor care au avut încredere, ne-au susținut și ne susțin în continuare”, susține primarul Viorel Radi.

Lucrările de introducere a gazelor naturale în comuna Bunești continuă prin racordarea la conducta principală de la Govora sat.

Prin introducerea gazului metan se creează condiții de creștere a nivelului de trai pentru locuitorii din localitatea noastră și se asigură un sprijin important dezvoltării activităților economice.

”Continuăm lucrările la investiția de introducere a gazelor naturale în localitatea noastră și am început lucrările de subtraversare. Săptămâna trecută am executat subtraversări la podul de la Mihăești(zona balastierelor), urmează subtraversarea de la sensul giratoriu (Govora sat), iar după ce vom primi materialele de protecție, necesare conductelor de gaze, vom continua cu subtraversările și supratravesările la podurile din localitate. Aceste lucrări sunt un pas înainte, în ceea ce privește racordarea, pe zone, a cetățenilor la rețeaua de gaze”, spune primarul Viorel Radi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *