Lucrări recepționate pe bandă rulantă, la Stoenești

În ultimul timp, în localitatea Stoenești au avut loc mai multe recepții la lucrările efectuate de către administrația locală. Așadar, primarul Gheorghe Dumbravă, în mandatul său a realizat toate obiectivele propuse, ba chiar mai mult decât atât, a început și altele. Acestea s-au văzut în timp, începând chiar cu centrul comunei care, a devenit un adevărat centru civic. Toate instituțiile din centru sunt reabilitate, iar spațiile din fața acestora sunt îngrijite și amenajate, încântând vizibil. De asemenea, asfaltări, reabilitări drumuri, introducere rețea alimentare cu apă și multe, multe alte lucrări s-au efectuat în acestă localitate.

“Am finalizat lucrările de amenajare a spațiului din fața școlii generale din satul Stoenești – centru, cu pavele și s-a înlocuit gardul de împrejmuire, iar la școala din satul Piscu Mare s-au realizat lucrări de amenajare atât la interior, cât și la exterior, astfel încât la începerea anului școlar, elevii și cadrele didactice își vor desfășura activitatea decent și corespunzător. De asemenea, la căminul cultural din satul Stoenești, s-a finalizat și realizarea unei bucătării, dotată cu vesela și aparatura necesară, iar odată cu această realizare am epuizat și programul electoral cu care am câștigat alegerile”, spune primarul Gheorghe Dumbravă.

De curând au avut loc și recepțiile la lucrările de asfaltare a 5,2 kilometri de drum, în satele Zmeurăt, Bârlogi și Mogorești,  la lucrările pe calamități, respectiv 3 kilometri de drum pietruit și rigole betonate., dar și la baza sportivă din localitate.

Edilul își mai dorește să asfalteze 6 km de drumuri de tarla, drept pentru care a întocmit documentația necesară, proiectul este eligibil, urmând să primească finanțarea.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *