Lucrări în desfăşurare în Mădulari în satele Bălşoara, Dimuleşti, podurile la Grecu şi Albina

Vremea bună din ultima perioadă a însemnat o activitate susţinută a Primăriei din Mădulari. Angajaţii de la 416 au fost scoşi la muncă în satul Bălşoara unde au fost puşi la lucrări de tăiere a vegetaţiei care obtura sensurile de mers, curăţarea rigolelor. A fost finalizată curățarea zonei de acostament a tronsonului de drum ,,Ursești” DC87 (Mamu-Bălșoara)

Totodată au demarat în forţă lucrările de la Podul „la Grecu”, acestea fiind pe final, în curând urmând a avea loc recepţia acestuia. Aceleaşi lucrări se desfăşoara şi la podul de Albina din satul Dimuleşti.

Iar prin PNDL 2, sunt pe final lucrările pe DC 63 A.

„Pentru comuna Mădulari, anul 2019 a fost anul asfaltărilor, introducerii rețelelor de apă potabilă, dumuri reamenajate, pietruirii a 50 de km de drumuri, decolmatări și rigole pe 2 km în Mamu, dar și in alte zone. Totodată, în localitate, in ultimul timp, pe lângă investițiile de amploare, s-a extins iluminatul public, pe tronsonul drumului comunal 63, satele Mădulari – Dimulești, cu 22 de stâlpi, pe o distanță de 800 de metri, investiție ce va fi continuată şi în acest an. S-au continuat reparațiile asfaltice pe tronsonul DC 63A, spre satul Bănțești”, spune primarul Daniel Dimulescu

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *