Lucrări de întreținere a liniilor electrice aeriene la Boișoara

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea a aprobat, în ședința extraordinară de lucru, efectuarea, în regim de urgență, a lucrărilor de întreținere a culoarelor de siguranță a liniilor electrice aeriene (LEA) 400 kV Țănțăreni- Sibiu și (LEA) 220 kv Lotru- Sibiu, de pe raza localității Boișoara din județul Vâlcea, în vederea asigurării funcționării și exploatării normale a acestora și pentru prevenirea deranjamentelor, avariilor sau accidentelor.

Radu Renga, reprezentantul Guvernului în teritoriu, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, mai informează că lucrările de întreținere a culoarelor de siguranță vor fi efectuate inclusiv în unitățile amenajistice (UA) silvice pentru care s-a dispus  suspendarea serviciului cu specific silvic sau au fost emise ordonanţe președințiale de sistare a tăierilor.

Totodată, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Boişoara va acorda sprijinul necesar reprezentanţiilor S.C. TRANSELECTRICA S.A. – Sucursala de Transport Sibiu în acţiunea de identificare a proprietarilor terenurilor pe care se regăsesc linile electrice aeriene (LEA) 400 kV Ţănţăreni – Sibiu şi (LEA) 220 kV Lotru – Sibiu.        

Cancelaria prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *