Locuitorii din Voiceşti au începând din iulie o farmacie în centrul localităţii

Localitatea Voiceşti are începând de miercuri o farmacie, astfel locuitorii nu mai sunt nevoiţi să meargă la Drăgăşani pentru a-şi procura medicamentele prescrise pe reţetă.

“Era nevoie de o astfel de unitate farmaceutică. Demersurile sunt mai demult începute şi iată ca în cele din urmă lucrurile s-au rezolvat. Avem o farmacie modernă, aceasta va funcţiona în localul primăriei, chiar în centrul localităţii. Felicităm investitorii şi trebuie spus că ne-am zbătut ca unitatea farmaceutică să elibereze reţete compensate. Această investiţie face parte din proiectul amplu al unui centru civic modern şi elegant unde toate instituţiile publice şi private să aibă o altă prezentare. În acest sens, aşteptăm să fie finalizat căminul cultural unde sunt întârzieri dar sperăm că până la final, constructorii vor intra în grafic”, a precizat primarul Florian Vătafu.

Edilul este nemulţumit însă de moodul cum au lucrat cei de la drumuri şi spune că îi aşteaptă să finalizeze lucrările demarate de reabilitare a sectorului de drum judeţean care traversează localitatea.

“Sincer, au venit au săptămâna trecută au făcut  nişte gropi, apoi au luat utilajele şi au plecat. Eu sper să vină înapoi şi să finalizeze reabilitarea. Mai există şi o altă variantă, ca acest drum judeţean să fie declasat şi să treacă în administrarea primăriei. Este un drum judeţean care trece doar printr-o localitate, în acest sens, acest drum ar putea trece printr-o hotărâre de consiliu judeţean în administrarea noastră”, spune Vătafu.

Edilul în schim este mulţumit de firma care s-a apucat de amenajarea piscicolă şi spune că acesta este un început de turism piscicol în zonă. Vătafu speră să vină şi alţi investitori care să exploateze acest potenţial al localităţii.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *