Locuitorii din Tetoiu vor fi branșați gratuit la apă și canalizare, printr-un proiect guvernamental

Primăria Tetoiu a obținut finanțare prin programul Anghel Saligny de la Ministerul Dezvoltării pentru a branșamentele și racordurile populației din Tetoiu la rețele de apă și canal.

”Ne-am gândit să venim în sprijinul populației. Inițial ne gândisem la cei cu venituri mici. Dar apoi care să fie citeriile, ce sume ca să face departajarea. Era clar că foarte mulți nu s-ar fi racordat din lipsa banilor. Și în acest sens am rezovat căutând finanțare pentru toate gospodăriile. Astfel că, 1000 de gospodării vor putea beneficia, după implementarea proiectului în valoare de 8.642.914 lei, de aceste utilități care vor crește nivelul de confort”, spune primarul Herăscu.

Pe lângă acest proiect, primăria a mai obținut finanțare și pentru asfaltarea unor drumuri comunale interioare. Valoarea proiectului este de 4.871.952 lei, bani cu care primarul Herăscu va putea demara asfaltarea drumurilor.

Prin aceste proiecte, autoritățile din Tetoiu reușeșc să crească nivelul de trai și să dezvolte infrastructura locală.

O altă veste bună vine din zona finanțărilor europene, DJ 676 care traversează toată localitatea de la nord la sud va primi finantare pe POR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *