Locuitorii din sudul Vâlcii îl susțin pe edilul din Gușoeni, Nicolae Concioiu, pentru Parlament

”Le-am mulțumit concetățenilor mei pentru încrederea acordată în alegerile locale. Am primit cu aceasta ocazie din partea dumnealor, garanția susținerii și în alegerile parlamentare ce vor avea loc, având convingerea faptului că numai un guvern PSD, va putea redresa situația actuală din Romania și va asigura un trai mai bun. Împreună, vom continua să facem lucruri bune pentru oameni”, sprune primarul din Gușoeni, candidat pe lista PSD, pentru Camera Deputaților.

De altfel, Concioiu beneficiază de suportul tuturor locuitorilor din zona de sud a Vâlcii, cu precădere, aceștia considerând că vor avea o voce autorizată în parlament.

”Pe drumul județean DJ 677A, unul extrem de important pentru zona de sud, aflat în reabilitare prin stăruința d-lui Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, ne-am întâlnit astăzi cu oamenii din localitatea Amărăști. Am prezentat alături de colegii din organizația locală Programul de guvernare al PSD, ocazie cu care am avut plăcerea de a discuta cu locuitorii acestei localități și am primit din partea dumnealor foarte multe reacții pozitive, odată cu garanția susținerii în alegerile parlamentare ce vor avea loc. Vom continua să fim alături de oameni și împreună, vom asigura un trai mai bun pentru români”, mai spune Concioiu

Edilul are în spate un portofoliu de realizări în administrație, comuna Gușoeni fiind una din cele mai elegante localități din sudul Vâlcii, investițiile din ultimii ani, asigurând un nivel de trai ridicat locuitorilor de aici, prezența a mai multor investitori în comună și mai ales acum de când se întrezărește ideea înființării sistemului de gaze naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *