Locuitorii din Glăvile sunt invitați de Rusalii, să petreacă de ziua comunei

De Rusalii, comuna Glăvile va îmbrăca straie de sărbătoare.

Ca și în anii precedenți, Primăria Comunei Glăvile şi Consiliul Local Glăvile organizează, de Rusalii, ,,Zilele comunei Glăvile „, prilej cu care comunitatea se strânge să petreacă, să socializeze și să cinstească tradiția locală. Primarul Iustin Duicu a pregătit un program artistic variat pentru toate vârstele, în care sunt incluse și premierile cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani căsătorie.

”Fiind o mare sărbătoare creștină, toți fiii satului sunt invitați să socializeze, să se distreze, să fim o comunitate unită și solidară. O sărbătoare în care locuitorii au și ei dreptul după muncă la divertisment. Îi așteptăm și pe tinerii care sunt plecați în afară, poate sunt speranțe să se reîntoarcă, mai ales că pe zi ce trece reușim să punem la punct infrastructura, să modernizăm această comună, să devină un spați de confort, un cămin pentru cei care vor să vină aici”, spune Iustin Duicu.
Acesta mai prercizează și faptul că rețeaua de canalizare a ajuns deja la 80% stadiu de implementare și deja 3 km de drumuri au fost asfaltați. Anul acesta ambele mari proiecte urmând a se finaliza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *