Licitaţie pentru exploatarea domeniului schiabil Transalpina Ski Resort

Primarul staţiunii Voineasa a anunţat scoaterea la licitaţie administrarea domeniului schiabil Transalpina Ski Resort, concesiunea restaurantului de la baza pârtiei, pentru care va plăti aproximativ 220.000 lei.

Criteriile de selecţie a celor care doresc să administreze domeniul schaibil sunt extrem de riguroase. Potrivit edilului, Gabriel Năstăsescu ceei care doresc să participe la licitaţie pentru administrarea pârtiei vor trebui să vină cu personal calificat, să aibă experienţă în acest domeniu şi aibă capacitatea de a pune în funcţiune instalaţiile şi pe timp de vară, în sezon, când există un aflux de turişti spre şoseaua Transalpina.

Contractul se va încheia pe un termen de 4 ani, cu contract subsecvent care se va semna anual.

Licitaţia, potrivit primarului Năstasescu este una deschisă, transparentă şi pot participa toate firmele care au experienţă în domeniu.

Vorbim de unul dintre cele mai moderne domenii schiabile din România, care produce zeci de miliarde de lei vechi pe sezon şi care anual înregistrează o creştere a numărului de turişti.

Singura pârtie care are o panoramă elvețiană, Lacul Vidra, fundalul acestui peisaj care tronează, oferă unicitate locului din creierul Munţilor Vâlcii.

Voineasa – Transalpina Ski Resort este d un brand naţional, fiind deja ştiut faptul că este singurul domeniu schiabil din România, unde se poate schia până în luna mai, pârtiile fiind dispuse pe versantul nordic, în Munţii Lotrului, cu o panoramă unică.

AP

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *